Susţine Şcoala Curioşilor 2017!

Pregătim a doua ediție a proiectului Școala Curioșilor, care se va desfășura în vara anului 2017 la Palatul Copiilor din Piatra Neamț!

Iată cum ne poți ajuta:

  • Dacă ești persoană fizică, ne poți ajuta cu o donație, care ne va ajuta să cumpărăm materialele educaționale și resursele necesare la efectuarea experimentelor.
  • Donațiile pot fi făcute în contul RO68 INGB 0000999903007754, deschis la ING Bank Băneasa, pe numele ASUR. Nu uita să menționezi la detalii de plată numele proiectului, ”Școala Curioșilor”
  • Dacă ești persoană juridică, ne poți ajuta cu o sponsorizare. Aceasta poate consta în acordarea unor produse și servicii sau o sumă de bani care să acopere anumite cheltuieli.

Vă amintim că legea permite direcționarea a 20% din impozitul pe profit către o asociație, fără costuri suplimentare. Pentru detalii privind opțiunile de sponsorizare vă rugăm să ne contactați la piatraneamt@scoalacuriosilor.ro.

Cu ajutorul vostru, putem organiza o școală de vară specială, de care fiecare copil își va aminti mereu cu drag!Vă mulțumim anticipat!


--

Echipa Școala Curioșilor

LOCAȚIE ȘCOALA CURIOȘILOR

PROGRAM DE LUCRU

18 - 22 iulie 2016,
Luni-Vineri,
13:00 - 17:00

TRIMITE-NE UN EMAIL

office@asur.ro

DESPRE ȘCOALA CURIOȘILOR

Proiectul Școala Curioșilor a luat naștere din dorința noastră de a oferi copiilor şansa să descopere elemente fascinante ale ştiinţei. Tot un fel de şcoală... dar de vară: fără manuale, cărţi şi caiete, doar cu voie bună, chef de joacă şi multă curiozitate!

         

URMĂRIȚI-NE ȘI PE FACEBOOK